Asiens kulinariska utmaningar.
I sydostasien kan det vara omtumlande att ge sig i kast med det lokala köket. Som försiktigt nämndes artikeln om restaurangen Kamphant Studio består dieten ofta av nudel- och rissoppor. […]
I sydostasien kan det vara omtumlande att ge sig i kast med det lokala köket. Som försiktigt nämndes artikeln om restaurangen Kamphant Studio består dieten ofta av nudel- och rissoppor. […]
Kroatien har många öar och några av dem är bebodda. En av de mer kända öarna i den dalmatiska delen av skärgården är Hvar och där finns ett litet samhälle […]
I Bukarests gamla stad ligger ett bryggeri som kallar sig Ölvagnen, Carul cu bere. Det har funnits i en bra bit över hundra år men inte alltid på samma plats. […]
Ett trevligt ställe att bo, äta eller fika på när du är i Bukarest är Hanul Manuc. Stället har en historia som börjar under andra halvan av 1700-talet. Ni hittar […]
Vinets hemland Georgien är ett måste för den som är intresserad av mat och dryck. Varje provins i Georgien har sina specialiteter och på den här resan bekantar vi oss […]
Vill du åka på en kulinarisk resa ledd av kunnigt folk till ett nytt, outforskat mat- och vinland? Ett land som länge varit svårtillgängligt men där du nu på nära […]