Kiev och Tjernobyl, en historisk ölresa

Amaara Forest Hotel, Sigiriya, Sri Lanka

Det här är ett vackert hotell med trevlig personal men med en galet dålig ledning. Högste ledaren går aldrig att få tag på och den personen säger alltid till personalen att de får betala hen om något går emot hen. Det får till effekt att det är mycket svårt att arbeta med chefen här. Det är lätt att tycka synd om den personalen som är under den ganska unga kvinnliga chefen och den frånvarande högste ledaren.

Hotellet består av ett antal hus i två våningar. De har ett eller två rum på varje våning och alla ligger lite inne i skogen. Mellan dem går stigar. Restaurangen serverar bra mat till turistpris. Personalen i restaurangen är mycket trevlig och kunnig. I samma byggnad som restaurangen ligger hotellets bar och mittemot det huset har du simbassängen. Öppettiderna för bassängen är svåra att få att fungera med om du tänkt turista i trakten men fungerar bra om du bara spenderar din tid på hotellet. Det går dock lätt att få dem att rucka på tiderna så att du hinner hem från turistandet och ändå får lite tid i bassängen. Hotellet erbjuder även massage. Utöver det ligger hotellet vid en sträcka där vilda elefanter ibland vandrar förbi och fåglarna runt markerna brukar också kunna intressera. Amaara har arbetat med att bygga en till restaurang i en koja och har även hyrt ut cyklar.

Amaara Forest Hotel
Indigasweva Junction
Sigiriya, Sri Lanka
Tele: +94-(0)662-277 277
Mob: +94-(0)77-00 38 303
Fax : +94-(0)662 277 288
E-post: res@amaaraforest.com
Hotellets Facebook-sida finns HÄR.