La Criollita, San José, Costa Rica.

Söker du ett matställe i San José som snabbt, billigt och vänligt serverar bra mat och dit få turister hittar kan La Criollita vara svaret. Restaurangen ligger snett bakom Holiday Inn och nära försäkringsbolaget INS höghus. Här är det costarikansk mat som gäller och om du provar deras lunchmenyer (mellan klockan 11 och 15) kommer du garanterat att gå mätt och glad härifrån. Allra bäst blir det om du går igenom restaurangens inomhusdel och ut på den lilla innnergården. Där sitter du under ett markis-tak och bland många gröna växter. Fåglarna i den stora buren vid ena väggen kvittrar och stojar hela tiden. Här märks också tydligt att kunder trivs för det är många personer från trakten som blir kvar i lokalen längre än de flesta skulle använda till en måltid. Du kommer att förstå varför de trivs här när du hittat till restaurangen.

La Criollita
Ave 7, 50 al oeste del I.N.S
Barrio Amón, San José 1
Costa Rica
Tele: +506-2256-6511, -2248-2175