Restaurang Seven, Milano, Italien.

Seven är en grupp av fyra restauranger i Milano. Den första av dem sägs ha skapats som en kärleksförklaring från en man, J. Seven, till en kvinna, Stella Maris. Restaurangernas specialitet är kötträtter av argentinskt snitt men de har en hel del annat också. Priserna är lite i överkanten av normala men med de portioner och den kvalitet på maten du får är det inte mycket att bråka om. Inredningen är fint hanterade inköp från IKEA. Hit kommer många och det märks att det är vanligt med återkommande kunder. Skulle du gå till restaurangen nedan och inte tycka att den serverar sådant du vill ha finns det gott om restauranger med olika inriktningar längs Viale Monte Nero. Spårvagn 9 går hit och det är nära till tunnelbanestationen Puerta Romana.

Seven
Viale Monte Nero, 29
20129 Milano
Italien
Tele: +39-(0)2-54019867
E-post: info@sevengroup.it