Restaurang Rupa, Bohinj, Slovenien.

Gostilna Rupa, restaurang Rupa, ligger någon kilometer från sjön Bohinj i en by som heter Sredjna Vas i norra Slovenien. Den drivs av Jaka Kuststerle som ser till att servera goda rätter i ett fint trähus med vacker utsikt över dalen och bergen. Ur köket kommer mycket som är tillverkat här eller i närheten. Basen är bra råvaror och en vänligt uppmärksam service. Den aktiva personalen är klädd i traditionella kläder. Om inte det räcker gör restaurangens parkering det lätt att komma hit och det finns en lekplats för barn. Nära lekplatsen kan något större barn äta sin måltid inne i en stor vintunna. Dagar då vädret inte är det bästa sitter man antingen inomhus eller på altanen. Båda är mysigt trevliga alternativ. Skulle ni drabbas av bra väder är det värre för då är det lätt att fastna på uteplatsen eller i trädgården. Hit kommer många grupper, ensamresande och barnfamiljer. Restaurangen har ett bra rykte och är känd i Slovenien.

Gostilna Rupa
Srednja vas 87
4267 Sredjna vas v Bohinju
Slovenien
Tele: +386-(0)45-723401
Mob: +386-(0)41-335902
E-post: gostilna.rupa@gmail.com