Viengkanphou Restaurant, Vientiane, Laos

En restaurang som är lite svår att hitta men trevlig när du väl funnit den är Viengkanphou. Skall du hit för första gången gör du säkrast i att åka tuktuk och vill du försöka själv är det en bra början att följa Mekongfloden motströms. Restaurangen har främst öppet på kvällen och då är det riktigt mysigt att sitta här. Ofta är facklor en del av belysningen. Servicen och maten är båda bra. Det är också trevligt att det är god ordning på allt här men det leder också till att priserna är turistinriktade och alltså en aning högre än många andra restauranger.

Viengkanphou Restaurant
Ban Vatchane 134
Chanthabouly District
Vientiane, Laos
Tele: +856-(0)30-982 4733, -982 4735
E-post: viengkanphou@gmail.com
Här kan du se en film om hur restaurangen ser ut när den är stängd. Hon som lagt upp filmen har publicerat mycket på nätet om laotisk mat.