Takamaka Romdestilleri, Au Cap, Seychellerna

Det i Seychellerna vanligt förekommande trädet Takamaka har gett namn åt det här romdestilleriet. Produktionen är ganska liten och ny. Kommer du hit på besök   får du veta hur företaget gör sin rom, se var det sker och provsmaka produkterna. Det går också att handla rom och annat i Takamakas butik. Verksamheten håller till i ett historiskt intressant hus som bara det är värt ett besök och det är praktiskt att du även har en bra restaurang inhyst i ett av husen.

Destilleriet ligger en bit utanför huvudstaden Victoria i något som kallas La Plaine St. André som i sin tur är i området Au Cap. Allt det ligger på landets huvudö Mahé.

Takamaka Romdestilleri
La Plaine St. André
Au Cap, Seychellerna
Tele: +248-(0)4-283 737
Fax: +248-(0)4372133
E-post: info@takamaka.sc
Destilleriets Facebooksida finns HÄR.