Brew Dog, Glasgow, Skottland.

För den som intresserat sig för den ökning i småskaligt tillverkad öl som nu blivit tydlig i många länder är det skotska bryggeriet Brew Dog ofta ett bekant namn. De har pubar lite varstans i världen och en av dem ligger i kanten av Glasgow. Här är allt snyggt och innovativt. Den ena ölsorten är vildare än den andra och det smittar av sig på matlagningen och på de böcker som finns i lånebiblioteket. Affischen som hänger vid kortsidan av baren och föreställer ett träd av ölsorter är bra för att förklara allt men den är inte till salu. Kommer du hit kommer du att få en trevlig stund och om du vill ha håll-i-gång väljer du en sen tid på dygnet. Annars väljer du att komma hit tidigare då det är lugnt och avkopplande att vara här.

Brew Dog Glasgow
1397 Argyle Street
Glasgow, G3 8AN
Skottland
E-post: glasgowbar@brewdog.com
Barens sida hos Facebook finns HÄR.