Restaurang Pinnalanda, Pinnawala, Sri Lanka.

De som kommer till Pinnawala gör det för att besöka barnhemmet för elefanter. Och många av restaurang Pinnalandas kunder kommer för att de har en balkong som är perfekt belägen för att titta på vandringen elefanterna gör till floden några gånger om dagen samtidigt som man äter en måltid. Här kan man se hur elefantskötare, Mahouds, tar med sig elefanterna till vattnet för att de skall svalka sig, dricka och bli en aning renare. Restaurang Pinnalanda dukar upp en stor buffé som de gärna säljer men de har även riktigt trevliga á la carte-rätter. Servicen är oftast snabb men det händer att kyparna vimsar bort sig. Allt blir dock alltid bra och restaurangen är ett av de bästa alternativen i Pinnawala. Det är bara att gå in mellan betarna och benen på elefanten som omger entrén och leta reda på en bra plats.

Hotel Pinnalanda
Pinnawala, Rambukkana
Sri Lanka
Tele: +94-(0)35-2265297, -2265742
E-post: pinn@sitnet.lk
Restaurangens sida hos Facebook finns HÄR.