Angkor Home Hotel, Siem Reap, Kambodja.

Vid den stora vägen som leder mellan flygplatsen i Siem Reap och stadens centrala delar eller templen vid Angkor Wat finns många hotell som nästan alla vill vara lyxhotell. En del lyckas med det men nästan alla har problem med att de inte ligger inne vid centrum. Angkor Home är ett av dessa hotell där det ligger någon meter in på en sidogata till den stora vägen. Här bor du i en vacker byggnad full av både funktionell och vacker design. Rummen har hög säkerhet och hålls rena och fräscha. För att komma till många av rummen måste man gå genom ett område med grunda bassänger. Där finns gott om plantor och även några möbler att sitta i. Nära bassängerna och receptionen finns restaurangen där en stor och kvalitativ frukostbuffé serveras varje morgon. Den som vill kan äta resten av dagens måltider här kommer inte att bli besviken på vad som levereras. Hotellet är ett bra alternativ för den som vill bo fint och funktionellt men som inte har krav på att vara nära händelsernas centrum.

Angkor Home Hotel
Khum, Svay Dangkum
Siem Reap
Kambodja
Tele: +855-(0)63-969797
Fax: +855-(0)63-969795
E-post: reservation@angkorhomehotel.com