Hotel Peninsular, Girona, Spanien

Hotel Peninsular ligger centralt i den nya delen av Girona. Det är modernt, har trevlig personal, bra internetuppkoppling och serverar en utsökt frukost. Frukosten är verkligen spansk med allt det underbara det medför. Priserna hotellet annonserar ut på sin hemsida är högre än de du normalt får via andra bokningssidor på internet så det lönar sig att surfa runt innan du bestämmer dig. Vill du främst vara i Gironas fina gamla stad kommer du att behöva gå en kort sträcka över floden för att hamna rätt.

Andra alternativ här kan vara att hyra en lägenhet genom Girorooms eller att bo på Ultonia.

Hotel Peninsular
Avenida Sant Francesc 6
17001 Girona, Spanien
Tele: +34-(0)902-734541
Fax: +34-(0)972-210492
E-post: peninsular@novarahotels.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.