Impar, San José, Costa Rica.

Långt upp på Avenida 1 där den träffar Calle 33 finns en liten restaurang som också fungerar som en populär bar. På costarikanskt sätt att ange adressen finns lokalen 50 meter norr om den gamla lilla butiken La Luz (Ljuset). Restaurangdelen serverar bra mat och har en lätthanterlig meny. Priserna är ganska humana för trakten och ett trevligt inslag i utbudet är att de säljer öler från de små microbryggerier som finns i trakten. Syftet är att visa vad costarikaner kan åstadkomma samtidigt som man stödjer landet och säljer internationella maträtter. Drinkar verkar dock vara ställets storsäljare. Det kan komma av att bartendern är en vaken herre som både är bra på att blanda drinkar och som ibland bryggt öl. Han är dessutom trevlig och håller koll på allt.

Restaurang Impar
50 al norte de la antigua pulpería La Luz
San José
Costa Rica
Tele: +506-87068461, +40017698
E-post: provecho@imparcr.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.