Restaurang Shqiponja, Shkoder.

Nedanför den historiskt och geografiskt intressanta Rozafa-ruinen i norra Albanien finns en populär restaurang som heter Shqiponja, vilket betyder ‘örn’ på albanska. De marknadsför sig som en restaurang för stora grupper och vill helst visa dem sina bar-liknande lokaler, men det finaste stället att äta på är paviljongen som byggts i trä ovanför floden Drin. Av någon anledning har restaurangens hemsida inga bilder från den paviljongen. För besök dagtid ger hemsidan ett missvisande intryck. Menyn innehåller allt från fiskrätter baserade på lokalt fångade foreller till pizzor, sallader och efterrätter. Servicen är snabb, smidig och vänlig. Restaurangens läge gör den till en smidig plats att äta på om man är vill besöka ruinen ovanför eller på väg mot Montenegro, östra Albanien eller södra Albanien. De erbjuder även trådlöst internet om du behöver läsa av inkorgen mellan tuggorna.

Bar Restorant Shqiponja
M: +355-68-2162507 eller +355-69-2094643.
Tel: +355 222 41625
E-post: info@restorantshiponja.com