Hoppiness, Warszawa, Polen

I en inbuktning längs gatan Chmielna finns något som liknar ett litet torg och i kanten av det ligger hörnrestaurangen Hoppiness. Här säljs god mat och välbryggda kvalitetsöler. Många av flaskorna med öl som säljs är från polska bryggerier men det finns även importerade drycker. För den som inte vill ha öl finns även annan dryck. Priserna är lite över vad de flesta restauranger och barer tar men personalen är trevlig och utbudet bra så det kan bli bra ändå. Dessutom har restaurangen en informativ hemsida som bör tilltala varje ölintresserad person.

Restaurangens bartender, Justyna Kokiec, arbetar även som fotograf. Vill du veta mer om den verksamheten kan du höra av dig på tele: +48-(0)792-754166 eller e-post: justyna@kokiec.pl. Hemsidan för fotograferandet finns HÄR.

Hoppiness
Ul. Chmielna 27/31, lok. 76
00-021 Warszawa
Polen
Tele: +48-(0)730-36927
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.