KMM Hotel, Tbilisi, Georgien.

Från gamla staden sett finns på andra sidan floden i Tbilisi, Georgien, många hotell. Några av dessa är små och billiga och andra större och mer påkostade. Ett hotell i mellanklass som är trevlig är KMM. Det ligger i en liten gränd och har utrymmen på båda sidorna om den. Både beläggningen i gränden och på gatan som leder till dem hade 2015 ett stort behov av att repareras. Ena halvan av hotellet har sin frukostrestaurang på en terass och den andra har sin i källaren. Det senare har också en terass men den har bara möbler och ingen aktivitet. Frukosten består av en liten buffé och till den får du ofta se nyheter på ryska eftersom det finns en stor tv-skärm i frukostrummet. Personalen är trevlig och hjälpsam samt har bemanning dygnet runt. Den trådlösa uppkopplingen mot internet fungerar oftast bra, är gratis och når alla rum.

KMM Hotel
Metekhi Turn 10
Tbilisi
Georgien
Tele: +995-(0)32-2778850, -2747185
Mob: +955-(0)599-575806, -924549
E-post: kmmhotel@mail.ru, info@kmm.ge
Hotellets Facebooksida finns HÄR.