Pillaiyar Inn, Jaffna, Sri Lanka

Det här är ett enkelt hotell mitt i Jaffnas kommersiella centrum. Härifrån är det nära till allt. Standarden på de stora rummen är ordinär och hotellet har många onödiga små skavanker som drar ned helhetsintrycket. Exempelvis är det ett hål i väggen i hissen där skylten med vilket våningsplan man är på skulle sitta. I hissen har man heller inte bemödat sig med att ta bort skyddsplasten. Restaurangen marknadsför sig som inriktad mot indisk och kinesisk mat men den har även flera lokala rätter. Den fungerar någorlunda och serverar hyfsad mat men det tar lång tid att få fram den och det blir lätt lite rörigt när notorna delas ut. Bäst service får du om du beställer någon timme innan du vill ha maten. Priserna är mycket humana ur en västerländsk synvinkel och vill du ha alkoholhaltig dryck till maten måste du köpa med det själv. Samma sak händer med frukosten. Du behöver berätta dagen innan vilken tid den skall serveras annars får du vänta i evigheter. Wifi finns i större delen av hotellet och är baserat på två nätverk som ofta fungerar bra. Personalen är snäll och hjälpsam men kan dålig engelska. Här är det mest tamil och lankesiska som gäller. Jämfört med andra ställen i Jaffna är det här ett bra hotell, om det säger någonting.

Pillaiyar Inn
31, Manipay Road
Jaffna, Sri Lanka
Tele: +94-(0)21-2222829
Mob: +94-(0)772215267
Fax: +94-(0)21-222-4449
E-post: pilaiyar.in@gmail.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.