Hotel Plaza Inn, Figueres, Spanien.

Många som kommer till Figueres gör det för att besöka ett av tre museum som är tillägnat konstnären Salvador Dalí. Det här hotellet driver det konstnärliga ett steg längre genom att  ha ett konsttema för all inredning. Fasad, reception, rum och alla andra utrymmen är fyllda med allehanda konstföremål. Bitvis är det roligt och bitvis en aning hysteriskt, men upplägget har en viss charm. Dalímuseet ligger runt hörnet. Rummen är ganska små och man hör ganska bra vad som försiggår i grannens krypin. Sängarna är bekväma och allt hålls rent och fräscht. Trådlöst internet finns i hela huset. Frukosten är en stor buffé som serveras på en våning ovanför receptionen. Hit kommer främst de som vill besöka Figueres och hotellet skulle kunna fungera för mindre konferenser. Det är inte bästa valet för barnfamiljer men passar perfekt för stadsturism.

Hotel Plaza Inn
Pujada del Castell 14
17600 Figueres
Spanien
Tele: +34-(0)972-514540.
E-post: info@plazainn.es
Hotellet har sin Facebooksida HÄR.