Quan An Ngon Restaurant, Ho Chi Minh City, Vietnam

Ngon är något så trevligt som en restaurang som snabbt serverar kvalitativ mat och som haft en starkt positiv inverkan på grannskapet. Det sägs att grundaren brukade låta skolungdomar arbeta här och när de sedan gick ut i arbetslivet tog de, som tack och av vana, med sig sina vänner hit. Ryktet spred sig och restaurangen växte till vad den är idag.

Vill du lära dig om vietnamesisk mat är det bra att komma hit för det finns flera komponerade menyer som vill visa på matkulturen i olika delar av landet. Du kan också välja mellan ett antal a’ la carte-rätter och en del som inte är vietnameiska. Restaurangen är nu stor men fylls ofta upp på kvällarna så det skadar inte att beställa bord i förväg. De flesta av platserna är inomhus men det finns några i det fria mot gatan. Räkna med att spendera några timmar här.

Quan An Ngon Restaurant
160 Pasteur Street, Ben Nghe Ward, District 1
Ho Chi Minh City, Vietnam
Tele: +84-(0)8-3827 7131, -(0)825 7179
Fax: +84-(0)825 7178
E-post: info@quananngon.com, quananngon@hcm.vnn.vn
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.

Restaurangen har även en filial i Hanoi. Den hittar du på den här adressen:
26A-B Tran Hung Dao, Quan Hoan Kiem
Hanoi
Tele: +84-(0)4-39336133
Fax: +84-(0)4-39336135
E-post: ngonhanoi@vnn.vn