Luang Prabang Inn, Luang Prabang, Laos

Det här hotellet kallar sig nu Chitchareune M. Luang Hotel och här finner du ett välskött boende med rum på två våningar. I den välvårdade trädgården finns en simbassäng som är djupare än vad de brukar vara. Vid den har du en bar som enligt skylten är öppen mellan 9 på morgonen och 9 på kvällen. Personalen är hjälpsam och uppmärksam. Frukosten serveras nära den stora receptionen i en lokal med öppna väggar. Teoretiskt sett finns gratis trådlöst internet i hela hotellet men i verkligheten går det upp och ned samt har svårt på många platser.

Luang Prabang Inn
25/2 Bounkhong & Kingkitsarath Road
Ban. Thad Luang, Luang Prabang
Laos
Tele: +856-(0)71-253 663, -260 997, -260 998
Fax: +856-(0)71-260 600
E-post: info@cm-hotel.com, info@lpb-inn.com, rsvn@lpb-inn.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.