Enjojo Lodge, Ishasha, Uganda

Vid Ishasha-sektionen av nationalparken Queen Elisabeth i Uganda hittar du Enjojo Lodge. Den består av utspridda bungalows. Några av dem är fasta tält och du kan behöva en ficklampa för att hitta till din säng om du ätit middag i det hus som har restaurangen. Lodgens bar är i kanten av restaurangen och mittemot den anordnar boendet ofta dans- och musikföreställningar. En favorit är en grupp ungdomar som dansar och sjunger. Hotellet säljer även sylter mm från lokala producenter genom sin butikshörna i restaurangen. Hotellet är väl skött men det fattas wifi här och ordningen är en aning rörig. Köket är det bra ordning på och maten kvalitativ.

Tänk på att du här bor i skogen och att det finns allehanda djur i den. Insektsmedel kommer därför att vara en bra idé. Det är även bra att ha kameran nära till hands.

Att åka hit från Kampala tar 8 – 9 timmar men kommer du i stället från Bwindi räcker det med två timmar.

Enjojo Lodge
Queen Elizabeth National Park, Katokye gate
Ishasha, Uganda
Tele: +256-(0)782-803 518, -(0)758-880521,
E-post: info@enjojolodge.com
Företagets Facebook-sida finns HÄR.