Villa Lapas, Tárcoles, Costa Rica.

Villa Lapas är ett stort hotell som ligger i mellan två berg nära Stilla Havet och i skogen vid samhället Tarcoles. Floden Tarcolitos flyter längs ägorna och du har väg 320 precis utanför dem. Enligt costaricanskt manéer förklarar de sin position som 4 km söder om och 600 meter öster om bron där man tittar på krokodiler. Det marknadsför sig som den enda eco-resorten i regnskogen. Många stora agenturer skickar sina kunder hit och de konkurrerar ofta med fågelskådare och naturälskare. Med sina 58 rum och 500 hektar har de kapacitet att ta emot många gäster.

En festlig detalj i det här stora hotellet är att en del av det är en kopia av en historisk costaricansk stad som heter Santa Lucia. Där finns en kyrka, en restaurang, två souvenirbutiker och en sjö. Kyrkan är sevärd med sin öppna och bevuxna vägg bakom altaret. Hotellet vill även sälja utflykter och canopy tours /Zipline (du åker på en vajer genom djungeln). Det finns två matplatser i hotellet och det växlar vilken som används. Du har också en yoga-plattform som fungerar bra för fågelskådning.

Villa Lapas
Tárcoles, Puntarenas
Costa Rica
Tele: +506-2637-0232, -4052-5691
Fax: +506-2637-0232 ext 249.
E-post: ventas@villalapas.com, cacevedo@villalapas.com, info@villalapas.com, eventos@villalapas.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.