Priyankara Hotel, Tissamaharama, Sri Lanka.

Priyankara Hotel, Tissamaharama, Sri Lanka.

Staden Tissamaharama ligger i sydöstra delen av Sri Lanka och nära Ruhuna (Yala) National Park, Bundala National Park och en av landets internationella flygplatser. Om stadens namn är besvärlig heter den i kortad form Tissa. Hotellet ligger lite utanför Tissa och är byggt i två våningar som vetter mot fält och skog. Det är ett hotell där du får god omvårdnad och mat. Frukost är en buffé som serveras i restaurangen som vetter mot simbassängen som i sin tur har utsikt mot naturområden. Bassängen har den egenheten att vattnet är så varmt att det nätt och jämnt är badbart. En trådlös internetuppkoppling finns men är bara bra utbyggd vid reception, restaurang och bassäng. De flesta av rummen har balkong och är försedda med vattekokare med tillbehör. Till middagen finns en buffé eller en a´la cartemeny. Det här är ett vackert hotell som passar bäst för grupper och familjer som vill bo bekvämt.

Priyankara Hotel
Kataragama Road
Tissamaharama
Sri Lanka.
Tele: +94-(0)472-237206
E-post: info@priyankarahotel.com
Hotellets sida hos Facebook finns HÄR.
Priyankarahotel, Tissamaharama, Sri Lanka.