Hotel Divan, Sarajevo, Bosnien Hercegovina

Centrala Sarajevo omges av en enkelriktad väg och det här hotellet ligger vid den vägen när du fortfarande är i den turkiska delen av staden och gatan leder ut ur centrum. Det medför att trafiken är intensiv direkt utanför det här hotellets entré men också att det är lätt med transporter till och från boendet. Inne är hotellet välvårdat, har trådlöst internet och en ganska enkel frukostbuffé. Det är lite som att komma hem till en oas. Personalen sköter sig bra och tar hand om sina kunder.

Hotel Divan kallades tidigare för Bed and Breakfast Divan. Hotellet är granne med Hotel Konak och du har bara några meter till duvtorget och det judiska centret.

Hotel Divan
Mula Mustafe Baseskije 54
Sarajevo
71000 Bosnien Hercegovina
Tele: +387-(0)33-238677
Mob: +387-(0)61-150035
E-post: info@hoteldivan.ba, info@pansiondivan.ba
Hotellets Facebooksida finns HÄR.