Gammer Beer, Ho Chi Minh City, Vietnam.

I Ho Chi Minh City i södra Vietnam finns ett flertal microbryggerier som samtidigt fungerar som pub och restaurang. Gammer är ett av dem. På vietnameiska kallas bryggpuben för Bia Tuoi Tiep. Den är förmodligen den av bryggpubarna som normalt har störst mängd vietnamesiska kunder. Lokalerna är stora och uteplatsen populär. Nackdelen här är att ölen inte är fullt så bra som den i till exempel Lion, men det vägs ofta upp av den trevliga stämningen. Här är du bara något kvarter från postkontoret, den amerikanska ambassaden och katedralen. Det går bra att gå till fots mellan flera av bryggpubarna och på så sätt kan de fungera som en trevlig runda någon afton då du vill ha en blöt kväll.

Jämför gärna denna bryggpub med Lion.

Gammer Beer
107 Pasteur
P.Bến Nghé, Q.1
Ho Chi Minh City
Vietnam
Tele: +84-(0)838248619, -(0)90-2626107, –(0)90-2929107
E-post: 107pasteur@biatuoitiepvn.com
Gammer Beers Facebooksida finns HÄR.