Hotel Palace Hvar, Kroatien.

Visst låter det storartat att bo i “palatset” och att hotellet som heter så ligger i en av den dalmatiska staden Hvars äldsta hus? Går du på guidad tur i Hvar kommer du att få höra historierna om byggnaden. Den ligger fint mitt i hamnen och boendet är inte så dyrt som man skulle kunna befara. Trådlöst internet fungerar överallt i hotellet och den som vill kan äta frukost på den stora balkongen med utsikt över den charmiga lilla staden. Frukosten är en våning ovanför receptionen och består av en buffé. Rummen är lite gammaldags och aningen slitna men de har charm och hålls rena. Det finns en utomhusbassäng för den som inte vill gå iväg till någon strand och bada där. Hotellet har ganska många rum och är ett realistiskt alternativ för de flesta.

En tidigare gäst här tyckte om hotellet så mycket att han gjorde en film om det.

The Palace
Trg sv. Stjepana 5
21450 Hvar
Kroatien
Tele: +385-(0)21-750000, -21750555
E-post: reservations@suncanihvar.com, concierge@suncanihvar.com
Hotellets sida hos Facebook finns HÄR.