Hotel Picasso, Torroella de Montgrí, Spanien

I Katalonien i närheten av staden Girona hittar du det som kallas Costa Brava och här finns många trevliga ställen att besöka. Ett hotell som kan bli användbart när du är där är Eva och Joans Hotel Picasso. Det är ett ganska enkelt men modernt och välordnat hotell som har en stor simbassäng. Vill du inte använda bassängen är det nära till en stor och fin strand. En trevlig sak här är att hotellet satsat mycket på att ha ett bra kök och att de lyckats med det. Man är också mycket välkomnande mot cykelgrupper. Trådlöst internet finns och är gratis.

Hotel Picasso
La gola del Ter
17257 Torroella de Montgrí
Baix Empordà, Girona
Spanien
Tele: +34-(0)972-75 75 72
Mob: +34-(0)629-10 54 09
Fax: +34-(0)972-76 18 18
E-post: info@hotelpicasso.net
Hotellets Facebooksida finns HÄR.