Historisk ölresa till Pilsen och Prag

Golden River, Tashkent, Uzbekistan

Golden River är en stor bryggpub i Tashkent. Här serveras husets öler och god mat i en trevlig miljö. Bryggpuben marknadsför sig med ett tyskt och amerikanskt tema. Det tyska är tydligare. Du hittar verksamheten nära tunnelbanestationen Paxtakor och lite söder om den stora gatan Navoyi och norr om Islam Karimov-gatan. Leta efter gatan Chilanzar alternativt Olmazor Berk Ko’Chasi. För att komma in på Chilanzar kan du behöva säga att den börjar vid gatan Xizmatchi Ko’Chasi, som också är bryggpubens postadress. Restaurangen är öppen från klockan 11 på morgonen och till midnatt. Du har angenäma platser inomhus och utomhus. Personalen är alert och snabb.

Jämför gärna den här bryggpuben med Guten.

Golden River Deras hemsida har ofta problem. Använd länkarna nedan.
99 Xizmatchi Ko’Chasi
Mirzo Ulug’bek, Tashkent, Uzbekistan
Tele: +998-(0)93-377 97 60
E-post: goldenriver2014@mail.ru
Restaurangens Facebook-sida finns HÄR.