Restaurang Lovric’, Lumbarda, Kroatien.

Hos Restaurang Lovric’ brukar det finnas gott om kunder som sakta äter av husets specialiteter. En del av kunderna bor i de rum Lovric’ hyr ut och andra har ändå hittat restaurangen som ligger fint på sin kulle. Från verandan där de flesta platser är kan man se bukten i Lumbarda och mot öarna utanför. Havs- och grillrätter säljs i stor mängd och till det kan man dricka husets egentillverkade goda vin. En av deras nubbar kanske också lockar som aptitretare. Restaurangen håller något högre priser än sina närbelägna konkurrenter och har lite svårt att leva upp till argumentet att den skall vara bättre än övriga men det är ändå trevligt att vara här lite då och då. Silvana Milina och hennes personal är flitiga och trevliga så du kommer nog att gå härifrån mätt och nöjd. Allra trevligast blir om du kommer hit med några vänner och tänker dig en afton som nästan blir en fest. Och av någon anledning har Lovric’ en osedvanligt ful hemsida.

Jämför gärna med Konoba More som ligger mitt i Lumbardabukten.

Lovric
Lumbarda 1,
20263, Korčula
Kroatien
Tele: +385-0(0)20-712052, -712452.