Hong Thien Loc Hotel, Ho Chi Minh City, Vietnam

Hos Hong Thien Loc finner du ett ganska enkelt hotell som anstränger sig för att göra sitt bästa och lyckas med det. Byggnaden som hotellet ligger i är smal och hög men det finns hiss och den går ända ned till bottenvåningen där den lilla frukostserveringen är. Under hotellet finns ett garage. Vissa rum har bra utsikt och alla är rena och välskötta. Trådlöst internet finns men fungerar bäst i receptionsområdet. Mittemot hotellet har du en stor park där lokalbefolkningen samlas på kvällarna och det ligger gott om restauranger och barer i samma kvarter som Hong Thien Loc.

Hong Thien Loc Hotel
287-289 Pham Ngu Lao Street
Pham Ngu Lao Ward
District 1, Ho Chi Minh City
Vietnam
Tele: +84-(0)8-8386972, -8386973, -8386974
Fax: +84-(0)8-8386975
E-post: thuhang@hongthienlochotel.com
En inofficiell Facebooksida för Hong Thien Loc 2 Hotel finns HÄR.