Flugfiske i Kiruna

Sunny Silk, Hoi An, Vietnam

I den vackra lilla koloniala staden Hoi An finns gott om skräddare och det här är en som har skött sig bra. De är snabba och gör bäst arbete om du tar mått och beställer det du vill ha en dag, provar resultatet nästa dag och ger en extra dag för eventuella ändringar. För alla dessa butiker behöver du vara uppmärksam på att vietnameserna gärna tar snäva mått för armar och att knapparna ofta sys fast utan förankring. Effekten blir att du kan få svårt att röra dig i en jacka och att knapparna lätt trillar av. Om du inte vill lösa det med ett tunnt lager genomskinligt nagellack bör du försöka att få butiken att hitta en annan lösning. Hittar du en skräddare som du är nöjd med går det bra att lämna dina mått där och sedan beställa fler klädesplagg med ett e-postmeddelande hemifrån. Här kan du betala med kreditkort och ta med dig bilder på kläder du vill kopiera.

Sunny Silk
401A Cua Dai Street
Hoi An, Vietnam
Tele: +84-(0)510-3924387
Mob: +84-(0)989-163412
E-post: koala19_ha@yahoo.vn