Restaurang El Gaff, San José, Costa Rica.

Att microbrygda öler håller på att slå igenom i Costa Rica är tydligt och ett ställe som ligger i framkanten av den förändringen är restaurangen El Gaff. Här har ägarna, bryggmästare Loic och kocken Eric, skapat en verksamhet med både god mat och goda öler. Restaurangen har fått rykte om sig att ha väldigt bra mat och ölsorterna är välgjorda och förhållandevis många till antalet. De växlar också några öler varteftersom och i förhållande till säsongen. Bryggverksamheten sker under namnet Os Beer Co och den är inte i samma hus som restaurangen.

Det kan vara lite knepigt att hitta El Gaff men ett sätt är att följa Avenida 2 (Central) upp till La California och sedan svänga höger ned på gatan som är precis före KFC. Området heter Los Yoses och mittemot ligger en restaurang som heter Casa Italia. Det är bara en kort sträcka till Casa Brew Garden och deras stora ölutbud. Du ser KFC till vänster utanför Casa Brew Garden.

Om du tycker om kickboxning kommer du att trivas lite extra bra här. Både Loic och Eric ägnar sig åt det och därför är det det du får se på tv-skärmarna i lokalen.

El Gaff
Marchena Valle-Riestra
Calle 29, Ave 8.
San José
Costa Rica
Tele: +506-22341596, -88860156, -22533871
Mobil: +506-84100742
E-post: john.alberth.ar@gmail.com
Företagets Facebooksida finns HÄR.