Airbräu, München, Tyskland.

Münchens flygplats är något så ovanligt som en flygplats som det kan vara trevligt att sitta fast på. Har du några timmar mellan dina flyg är ett förslag att du lämnar terminalen som om du skulle åka in till staden München. Mellan terminal ett och två finns nämligen en uteplats med tak där det sker diverse föränderliga aktiviteter. Där finns bland annat ett microbryggeri som har några fasta sorters öl och sådana som är specifika för säsongen. Bryggeriet är en populär plats att äta på och det blir ännu lite trevligare när du kan göra det ute i det fria utan att regn kan komma åt  dig. Skulle du vara här på vintern har de även en avdelning inomhus. Runt bryggeriet finns butiker och andra restauranger. Skulle du få för dig att åka in till staden Münchens centrum går tåget dit rakt under bryggeriet och du behöver en dryg timme enkel resa för att ta dig dit.

Airbräu
Allresto Flughafen München
Terminalstraße Mitte 18
85356 München-Flughafen
Tyskland
Tele: +49-(0)89-97593001
E-post: info@allresto.de