Santay Comida Tipica, Guayaquil, Ecuador.

Om du vill äta mat med vacker utsikt över floden Guayas i Guayaquil är det här ett bra val. Eftersom Malecon är en strandpromenad inhägnad med ett staket är det lättaste sättet att komma till den här restaurangen att använda ingången som är där gatan Colon möter Malecon. Här serveras typisk ecuadoriansk mat i en trevlig men ibland aningen fettosande miljö. Stället är frekventerat av både turister och lokalbefolkning och verkar vara som mest populärt under “happy hour”. Men det går att hitta lugna tider här och då kan du äta och dricka gott och om du så vill använda den gratis trådlösa internetuppkopplingen. Den kan bli användbar när du vill kommunicera med kyparna om du inte kan prata spanska.

Santay Comida Tipica
C.C. Malecón 2000
Galeria A, Terazza lokal R2-2
Guayaquil
Ecuador
Tele: (593) 4-2511282 – (593) 4-2512256
E-post: info@santaycomidatipica.com, reservas@santaycomidatipica.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.