Restaurant Bopha Phnom Penh, Kambodja.

Den här restaurangen är stor och ligger invid båten till Siem Reap. Om kopplingen till den båten har något att göra med att restaurangen marknadsför sig som “Restaurant & Titanic Lounge” är nog bäst att inte spekulera i. Här får ni snabb service och en fin vy över Tonle Sap-floden. Ofta blir det också ett framträdande som inte inkräktar på övriga aktiviteter medan ni äter. Det är egentligen inte mycket mer än så att säga om restaurangen. Den levererar vad den lovar och gör det snabbt och bra även om storleken gör att atmosfären inte blir särskilt intim. Maten är det dock inget fel på. Restaurangen ligger smidigt till för den som kommer in till Phnom Penh med buss från norr och vill äta en trevlig lunch innan det är dags att flytta in i något av hotellen som ligger i närheten. Om man tänker sig att utnyttja närheten till båtarna mellan Phnom Penh och Siem Reap blir det oftast bara realistiskt att äta här när man kommer från Siem Reap eftersom båtarna norrut går tidigt på morgonen. Söker man biljetter till båtarna säljs de i samma hus som restaurangen. Den här restaurangen är ett enkelt och pålitligt alternativ för en trevlig måltid. Många upptäcker det vid solnedgången och kommer därför hit klockan 17.00 och stannar en timme. Det skadar inte att lista ut varför.

Bopha Phnom Penh
Sisowath Quay
Phnom Penh
Kambodja
Tele: + 855(0)23-427209
Mobil : +855-(0)12-811565
E-post: reservation@bopha-phnompenh.com