Restaurant Khmer Wooden House, Siem Reap, Kambodja.

För den som spenderat dagen bland templen i Angkor Wat-området eller är på väg in till det är det här ett bra alternativ för att enkelt få bra mat. Restaurangen har utsikt mot vallgraven runt Angkor Wat och ligger vid vägen in till alla templen. Den riktar sig främst till turister och är därför annorlunda designad än de konkurrenter i närheten som söker kambodjanska besökare. En annan effekt av inriktningen mot turister är att personalen gärna tilldelar kunder plats i markplanet eftersom de tror att alla behöver luftkonditioneringen som bara fungerar där – se till att ni i stället hamnar på den trevligare övre våningen! Kommer ni hit som grupp och har valt mat i förväg får ni en bra meny av lokala rätter som serveras allt på en gång. Ni kommer också att kunna fylla på av rätterna till ni är mätta. Personalen är välkomnande och omhändertagande. Ledningen syns ofta i serveringslokalen och är mycket deltagande i att allt skall bli bra. Tar ni inte hårt på att komma till ett ställe som är inriktat mot turister blir Khmer Wooden House ett bra val.

Khmer Wooden House
Sras Srong Village, Nokor Thom Commune
Siem Reap
Kambodja
Mobil: +855-(0)97-5551118, -(0)17-531118.
E-post: kwh.restaurant@gmail.com