Angkor Thom Restaurant & Bar, Battambang, Kambodja.

Få turister kommer till Battambang och de som gör det hittar tidigt marknaden (Phsar Nath) och går sedan ofta söderut längs floden. Två kvarter söder om marknaden når man gatan där Angkor Thom Restaurant & Bar och flera andra restauranger ligger. Angkor Thom är en välskött liten restaurang som serverar både kambodjansk och västerländsk mat med fräscha ingredienser och till rimliga priser. Här är det trevligt att sitta vid ett av borden och bara titta på folklivet. Man kan välja mellan bord inomhus eller ute på trottoaren. Restaurangen är ett bra alternativ för en trevlig och bekväm måltid men var uppmärksam på att restaurangerna i Battambang stänger tidigt.

Angkor Thom Restaurant & Bar
Phum 20 ousphea, Sang kay svay por
Battambang
Kambodja
Tele: +855-(0)12-963315.
E-post: bb.angkorthom@yahoo.com

Öppet: Alla dagar 08:30 – 21:30.