Hotel Belmonodo, Wiedemar.

Hotel Belmondo

Hotel Belmondo är ett bekvämt och välorganiserat motel som ligger längs väg A9 mellan Berlin och Nürnberg vid avfarten Wiedemar i Leipzig. Det riktar sig till kunder som är på genomresa och poängterar gärna att Lepizigs flygplats Halle och den “Nya Leipzigmässan” ligger nära. Utsikten från hotellet är över motorvägen och en stor parkering med nya inhägnade bilar. Mat serveras ofta i form av bufféer och är av varierande kvalitet men aldrig dålig. Baren är alltid öppen och restaurangen har flexibla öppettider om man ber om det. Gäster har tillgång till ett gym, en bastu och ett ångbad. Gratis trådlöst internet fungerar bara vid baren, receptionen och i restaurangen. På övriga platser hänvisar hotellet till en uppkoppling som kostar extra. Det finns även en publik dator med skrivare mittemot receptionen. Hotellet är ett bra val för den som är på genomresa.

Hotel Belmonodo
Junkerstrasse 1
D-04509 Wiedemar
Tyskland
Tele: +49-(0)342074590.
E-post: info@hotel-belmondo.com