Angkor Paradise Hotel, Siem Reap, Kambodja.

Det här hotellet lämpar sig väl för stora grupper som stannar några dagar och har för avsikt att besöka templen i Angkor Wat-området. Vägen till templen ligger runt hörnet från Angkor Paradise Hotel och vägen till flygplatsen är direkt utanför. Rummen är rena, stora, sköts bra och många har utsikt över den stora fina simbassängen på innergården. Hotellet är populärt hos stora asiatiska grupper. Frukosten är en stor buffé som fylls på, men av och till märker man att delar av den varit med tidigare. Det finns även en kock som steker ägg i den form som önskas. Överallt i huset finns gratis wifi-uppkoppling, bottenvåningen har butiker och det finns ett träningsrum. Nackdelarna är att hotellets storlek gör att det blir anonymt och att det är lätt att bli för stationär på det för att se något av de centrala delarna av Siem Reap, eller någon annan del av staden. Det kan dock lätt lösas med att anlita någon av tuktuk-chaufförerna utanför hotellet eller att gå i något tiotal minuter in mot Pub Street och nattmarknaden.

Hotellet ingår i samma kedja som närbelägna Angkor Hotel.

Angkor Paradise Hotel
National Road No 6, Phum Sala Kanseng,
Sangkat Svay Dangkoum, Siem Reap
Kambodja
Tele: +855-(0)63-760690,+855-(0)-63-965658.
E-post: info@angkorparadise.net