Historisk ölresa till Pilsen och Prag

Popa Falls Lodge, Bwabwata, Namibia

Manager Francois Snyders driver det här hotellet tillsammans med sin personal och de gör det bra. Hotellet ligger invid vattenfall och forsar i Okavango-floden (kallas även Cubango-floden). Några av rummen ligger direkt över den och andra är spridda i det lummigt trevliga skogsområdet och längs vattnet. För att nå receptionen behöver du gå en sträcka från någon av parkeringarna. Invid receptionen finns hotellets restaurang och bar. Här serveras trevliga måltider. Kocken är riktigt duktig. Hur pass spektakulärt vattenfallet, som mest ser ut som en fors, är beroende av vattenståndet. Rummen är rymliga, rena, fina och lyxiga. Wifi når alla.

Popa Falls drivs av Namibia Wildlife Resorts, som driver flera andra boenden i landet.

Popa Falls Lodge
Bwabwata, Namibia
Tele: +264-(0)66-259 023
Mob: +264-(0)66-259 108
E-post: reservations@nwr.com.na
Koncernens Facebook-sida finns HÄR.