Flugfiske i Kiruna

Everglades Alligator Farm, Homestead, USA

Ett vanligt förslag för vad man kan sysselsätta sig med i södra Florida är att besöka träskområdet Everglades och där finns alligatorer, fåglar och små samhällen med ättlingar till traktens ursprungsbefolkning. Det här är en lättillgänglig park med alligatorer, ormar och fåglar. Entrén till parken är genom dess butik och där bildas ofta en kö förbi de artiklar som erbjuds. Du kommer att behöva lämna parken genom samma butik. Biljetterna säljs med eller utan en rundtur med båt i träsket. Hur en sådan båtresa är kan du se i filmen nedan. Alla biljetter gäller för att fritt gå runt i parken och titta vad de har i olika hägn. Det finns skyltar som berättar om vad du ser och av och till visar och berättar personalen om djuren och miljön. Schemat för när föreställningarna finns på några platser i parken. Går du här länge finns enklare mat att köpa nära där de minsta alligatorerna är.

Everglades Alligator Farm
40351 Southwest 192nd Avenue
Homestead, Florida 33034
USA
Tele: +1-(0)305-247 2628
E-post: info@everglades.com
Parkens Facebook-sida finns HÄR.

Så här ser träskturerna ut: