An Púcán, Galway, Irland.

Galway är en liten men trevlig stad och i den finns några riktigt trevliga ställen för att äta, dricka och spendera tid i. Ett av de mer omtalade av dessa etablissemang är An Púcán. Fokus här är på barverksamheten och att den stöds av dagliga konserter. Men lokalen är stor och baren serverar även mat. Det är dock inte en restaurang som utmärkt sig för att vara något utöver det vanliga. Här får du ganska enkel, men god och fint presenterad mat till ungefär samma priser som gäller i trakten. Något du kommer att få på köpet är många vänner för det finns alltid gott om besökare i lokalen. Det är därför ett bra ställe för att spendera några trevliga kvällstimmar.

An Púcán
11 Forster Street, Eyre Square,
Galway
Irland
Tele: +353-(0)91-376561
Företagets Facebooksida finns HÄR.