Flugfiske i Kiruna

Baboon Safari Resort, Kichwamba, Uganda

Du hittar det här hotellet på en slänt med utsikt över Queen Elisabeth National Park i Uganda. Ganska ofta kan du se elefanter vandra i sänkan nedanför rummen och om du har en bra kikare kommer du att kunna titta på fler djur. Har du tänkt besöka parken är det här ett bra ställe att bo på. Längst upp ligger parkeringen och bredvid den huset med receptionen och restaurangen. Här serveras en buffét varje dag och du erbjuds både en buffét eller a´la carte på kvällen men skall du ha buffén behöver du ha en grupp som också vill ha den samt beställa den i förväg. Maten är bra men det händer att det blir rörigt i köket. Personalen är trevlig. Vill du använda hotellets wifi fungerar det bara i restaurangen och kanske någon gång ute vid simbassängen som också ligger högst upp. Hotellet ordnar ibland dansuppvisningar och andra aktiviteter för att roa sina gäster.

Lägg gärna märke till närbelägna Kichwamba Orphans Development Centre.

Baboon Safari Resort
Kyambura
Rubirizi, Bushenyi, Kichwamba Uganda
Tele: +256 751 690094
E-post: kyamburaheritage@gmail.com
Hotellets Facebook-sida finns HÄR.