Hotel Barcelo, Guatemala City, Guatemala

Barcelo är ett stort och lyxigt hotell nära flygplatsen i Guatemala City. Här får du rena och bekväma rum med bra uppkoppling till internet. På rummen har du en vattenkokare och eget kaffe men inget te. Hotellet har vakter dygnet runt och du kommer inte upp i hissarna om du inte har en rumsnyckel. I bottenvåningen finns receptionen, butikerna, restaurangerna och dörren till innergården där den stora simbassängen är. I kanten av bassängen finns en jacuzzi. Det finns även en öppen och stor bar snett emot receptionen. En lite annorlunda lösning i receptionen är att man förväntas ställa sig i kö mellan två rep för att sinom tid få hjälp. Det gäller även incheckningen som därför lätt kan bli en aning långsam.

Hotellet grundades 1931, är femstjärnigt och har 397 rum. Det finns även 25 samlingsrum. I Barcelo-gruppen finns 251 hotell. De säger sig vara Spaniens näst största hotellkedja och på plats 31 globalt.

Hotel Barcelo
Guatemala City
Guatemala
Tele: +502-(0)2378 4000
E-post: guatemalacity@barcelo.com
Hotellets Facebook-sida finns HÄR.