Ji Ji’s Restaurant, Paramaribo, Surinam

Ji Ji’s är en västindisk restaurang som öppnade år 2000 och som har en stor balkong som vetter mot Paramaribofloden. Här får du bra mat när den väl kommer för betjäningen är otroligt långsam. Man märker att det här är ett ställe som är särskilt populärt bland holländska grupper. När grannstället anordnar konsert blir det väldigt högljutt här och att de lokala små syltorna vid stranden också spelar hög musik gör att det kan bli som att äta mat i ett disco. Miljön är ändå trivsam och du kommer att trivas om du inte är stressad eller snarstucken när du kommer hit. Kocken Jurgen Boodie är också företagets VD och han har skapat en bra restaurang.

Ji Ji’s Restaurant
SMS Pier, Waterkant nr. 5
Paramaribo
Surinam
Tele: +597-887-1555, -7488255, -862-6525
E-post: restaurantjiji@gmail.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.