Il Giardino, Puerto Ayora, Galapagos, Ecuador.

Il Giardino, Puerto Ayora, Galapagos, Ecuador.

Om du är i Galapagosarkepelagen och på ön Santa Cruz bor du förmodligen i den lilla staden Puerto Ayora. Här passerar många turister och de har ofta målet att besöka Darwinparken eller som ett stopp på väg till eller från flygplatsen på grannön Baltra. När du är i Puerto Ayora har du många restauranger att välja på och en av de med bäst mat är Il Giardino. Det är en restaurang i två våningar där båda är trevliga men med olika utsikt. Maträtterna är innovativa, goda och görs med bra ingredienser. Servicen är snabb och effektiv. Priserna anges normalt utan skatt (12%) och dricks (10%) men det finns med på notan du får. Kyparen brukar ändå skriva en liten kommentar om att han gärna vill ha mer dricks än så. En annan liten egenhet är att restaurangens vinlista är bättre än ölutbudet. Du går alltså inte hit för att dricka gott om du vill ha öl i glaset eftersom det då i bästa fall blir en kompromiss. Restaurangen är trevlig och ett bra val när du besöker Puerto Ayora. Den saknar egen hemsida men erbjuder gratis tillgång till wifi.

Il Giardino
Barrio Charles Darwin s/n
Puerto Ayora, Santa Cruz, Galapagos
Ecuador
Tele: +593-(0)98-0925998, -(0)525-27626