Elephas Resort, Kimbissa, Sri Lanka

Elephas är en fin resort som ägs av en arkitekt och det ligger i något som kallas elefantkorridoren nära Sigirya och Dambulla. Hit kommer du om du vill ha nära till några sevärdheter eller om du bara vill vila upp dig men du skall inte åka hit om du hoppas shoppa. Du kommer att bo i trevliga och välskötta rum i hus som är i två våningar med ett rum på varje. En fin simbassäng finns och vid den sitter varje kväll en musiker och spelar på sin flöjt. Restaurangen serverar en buffé som ändras lite från dag till dag och den har även a’ la carte-rätter. Om något speciellt kommit, som till exempel hummer, får du snabbt veta det. Råvarorna är färska och kocken skicklig. Trådlöst internet finns men fungerar bara ibland och främst i receptionsområdet men snart har de nog fått sladdarna som redan är dragna att fungera i resten av hotellet. Det hade varit trevligt om det fanns en bar på det här hotellet och om det hade tillstånd att sälja alkohol vid sidan om middagen. Det är också lätt att känna sig utkastad mitt bland risfälten när man bor här så du vill nog inte stanna alltför många nätter.

Elephas Resort
Audangawa, Kimbissa
Sigirya, Sri Lanka
Tele: +94-(0)66-205 4111, -205 4112
E-post: holiday@elephassigiriya.com
Resortens Facebooksida finns HÄR.