Tapastan, Jerevan, Armenien.

Saryan Street i Jerevan, Armenien, är en del av cirkeln som omsluter de centrala delarna av staden. Den här restaurangen ligger på en del av den vägen där det finns flera intressanta restauranger efter varandra och några har samma ägare. Tapastan serverar smårätter, vin, juicer te och kaffe. Smårätterna är spanska tapas, venetianska Cicchetti, baskiska pintxos och armeniska patarner. Alla dessa är innovativa specialiteter från sitt område. Menyn har små prickar vid rätterna för att visa hur stora de är. De lokala vinerna är goda och kommer från vingården Vayots Dzor och som av en händelse ingår den i samma företagskedja som Tapastan. DiVine-gruppen har flera inrättningar i staden.

Tapastan
6 Saryan Street
Jerevan
Armenien
Tele: +374-(0)10-521932
Restaurangens sida hos Facebook finns HÄR.