Gostilna Čad, Ljubljana, Slovenien.

Om du är i Ljubljana och vill besöka en restaurang som just inga turister hittar till och som är mycket populär är Gostilna Čad ett bra val. Den drivs av Aleš Čad och ligger i stadens stora park, en bit bortom den botaniska trädgården. Här serveras serbisk mat av god kvalitet och med snabb service. Portionerna är ofta rikliga och om man inte lyckas äta upp dem erbjuds man att ta med sig resterna hem. Restaurangen har servering inomhus och utomhus. Platserna utomhus är i en trädgård full av stora träd och det är lätt att förstå varför huvudbyggnaden ibland används för bröllopsfester. Det här är en trivsam restaurang som du inte behöver gå hungrig eller ruinerad från. Möjligtvis kan det vara bra att avsluta med en promenad i parken för att smälta maten. Restaurangen säger att den funnits sedan år 1889.

Gostilna Čad
Cesta na Rožnik 18
1000 Ljubljana
Slovenien
Tele: +386-(01)-2513446
E-post: info@gostilna-cad.si