Elsäßer Hof, Breisach am Rhein, Tyskland

I centrum av den pittoreska lilla staden Breisach hittar du den här trevliga restaurangen. Personalen är mycket välkomnande och levererar en förstklassig och lagom personlig service. Trivseln här hjälps mycket av att utbudet av mat och dryck lockar till fler än ett besök. Priserna är i linje med vad som kan förväntas och menyn innehåller både vin och öl från närområdet samt framhäver gärna tysk mat. Allt blir väldigt bra. Kom hit så får du se.

Går du upp genom portalen bredvid restaurangen kommer du till den stora kyrkan, Breisacher Stephansmünster, som dominerar stadsbilden i Breisach. Kortfattad historisk information om kyrkan finns HÄR.

Elsäßer Hof
Gutgesellentorplatz 6
79206 Breisach am Rhein
Baden-Wurttemberg, Tyskland
Tele: +49-(0)7667 339
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.