Vander Urbani Resort, Ljubljana, Slovenien.

Du hittar Vander Urbani Resort i en gränd i Ljubljanas gamla stad. Från simbassängen på taket har du utsikt upp mot borgen eller ned mot floden Ljubljanica. Här finns också en bar men öppettiderna är en aning restriktiva. Mellan bassängen och receptionen på bottenvåningen är allt byggt med design som blivit modern en bit in på 2010-talet. Eftersom huset är ombyggt har kompromisser gjorts och de har lett till en del överraskande lösningar. Exempel på det kan vara små rum med stora sängar och sänkta tak med mycket teknik i. Ibland har du också utsikt rakt in till toaletten eller duschen från sängen. Rummen är bekväma, rena och fina. Det finns gratis trådlöst internet i hela huset. Frukosten är en fin buffé som serveras i en nedsänkt del i bottenvåningen. Här går det även att äta andra måltider. Hotellet marknadsför sig som lyxigt och prissättningen är därefter. Det är ett trevligt hotell som främst lämpar sig för den som vill ha bekväm modern design eller för affärsresenärer. Hotellet har 16 rum, vinkällare och ett välutrustat konferensrum. Det fungerar även för barnfamiljer och här är det lätt att trivas.

Vander Urbani Resort
Krojaška ulica 6-8
SI-1000 Ljubljana
Slovenien
Tele: +386-(0)1-2009000
E-post: info@vanderhotel.com